راهنمای عیب‌یابی در قالب‌گیری لاستیک

نوشتن وبلاگ های جدید برای سایت ها

راهنمای عیب‌یابی در قالب‌گیری لاستیک

۲ بازديد

راهنمای عیب‌یابی در قالب‌گیری لاستیک این امکان را فراهم می آورد، که مشکلات رایج در این فرایند را شناسایی کنید، در ادامه با ارائه راه حل های عملی یک قالب گیری مناسب را تجربه کنید. وجود نقص در فرایند قالب گیری باعث می شود، اجسام تولید شده با مشکلاتی روبرو باشند. برای آشنایی بیشتر با این موضوع همراه ما باشید.

برطرف کردن نقص ها و عیب یابی در قالب گیری

راهنمای عیب‌یابی در قالب‌گیری لاستیک با استفاده از ترفندهای مختلف این مشکلات را مرتفع می کند. در ادامه به معرفی برخی از این موارد می پردازیم.

فلاش یا مواد اضافی

در برخی موارد وجود مواد اضافه در لبه ی قالب ها منجر به ایجاد فلاشینگ می شود. در این موقعیت یک لایه نازک یا برآمدگی ناخواسته به وجود می آید. دلیل به وجود آمدن این مشکل طراحی نادرست قالب ها می باشد. طراحی ضعیف در خطوط جداسازی می تواند، منجر به مشکل چشمک زدن بیش از اندازه شود.

در برخی موارد نیز جریان کنترل نشده یا ناسازگار باعث می شود، خروج مواد از حفره قاب را در طول قالب گیری شاهد باشیم. استفاده از مواد بیش از اندازه نیز منجر به بروز این مشکل می شود. برای از بین بردن این مشکلات راهنمای عیب‌یابی در قالب‌گیری لاستیک پیشنهاد می کند، از قالب های بهینه سازی شده، مواد به مقدار مناسب و نیروی مطلوب برای بستن قالب ها استفاده کنید.

تله های هوایی یا حباب ها

یکی دیگر از مواردی که باعث بروز مشکل در فرایند قالب گیری لاستیک می شود، ایجاد حباب ها یا تله های هوایی که در درون قطعه قالب گیری حبس شده اند. این مشکل یکپارچگی و ظاهر را از نظر ساختاری به خطر می اندازد. ایجاد این مشکل دلایل مختلفی دارد، که شامل تهویه ناکافی، جریان سریع مواد، بسته شدن نامناسب قلاب ها می باشد. برای از بین بردن این مشکل راهنمای عیب‌یابی در قالب‌گیری لاستیک پیشنهاد می کند، به بهبود تهویه بپردازید. علاوه بر این نرخ جریان مواد را تنظیم نمایید. نکته ی دیگر اینکه از بسته شدن، قالب ها به شکل مطلوب اطمینان حاصل کنید.

پر کردن ناقص یا عکس های کوتاه

یکی از مشکلات دیگر که در راهنمای عیب‌یابی در قالب‌گیری لاستیک به آن اشاره می کنیم، پرکردن ناقص یا شات کوتاه می باشد. در این موقعیت بخش هایی از قالب با دقت به وسیله مواد پر نشده است. این امر باعث می شود، که قطعات ناقص و معیوب به وجود بیاید. دلایلی که منجر به بروز این مشکل می شود، استفاده از مواد ناکافی در پریفرم می باشد، در این موقعیت حفره قالب به شکل کامل پر نمی شود.

علاوه بر موارد یاد شده، دمای پایین قالب نیز می تواند، منجر به بروز این خطا شود. در صورتی که دما پایین باشد، مواد به درستی جریان پیدا نمی کند، همین امر باعث می شود، از پر شدن حفره جلوگیری شود. در صورتی که فشار ناکافی باشد، قالب به شکل کامل پر نمی شود. در صورتی که قالب از طراحی ضعیفی برخوردار باشد، مواد در مناطق خاصی از حفره محبوس یا محدود می شوند. برای جلوگیری از این مشکل می توانید، از راهکارهای متعددی استفاده کنید. مطمئن شوید، که برای هر چرخه قالب گیری از مواد صحیح تر انجام بگیرد، امکان رفع این مشکل نیز وجود دارد. بهتر است دمای قالب را بهینه سازی کنید، زمانی که دمای قالب مناسب باشد، مواد با راحتی بیشتری درون قالب ها قرار می گیرند.

سخن پایانی

در این مطلب به بررسی راهنمای عیب‌یابی در قالب‌گیری لاستیک و راهکارهای برطرف کردن آن پرداختیم. برای انجام فرایند صحیح قالب گیری بهتر است، از تیم های متخصص و صاحب نظر در این زمینه مانند پارسیان کارا کمک بگیرید. همچنین می توانید محصولاتی مانند قطعات قالبی،نوارهای لاستیکی،نوارهای اسفنجی،نوارهای آب بندی و... را خریداری نمایید. 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.